Servis printera

Pred kojim god problemom se našli s Vašim uređajem, naši servisni tehničari imaju sredstva i znanje za brzo i kvalitetno uklanjanje i servis. S dugogodišnjim iskustvom servisiramo sve vrste pisača (laserski, multifunkcijski, tinti, matrični, telefaks uređaji…).

Printeri su elektronski uređaji koji zahtijevaju redovne (preventivne) servise poslije određenog broja ispisanih kopija. Preventivnim servisima se pravovremeno uočavaju i zamjenjuju dotrajali dijelovi štampača, čime se produžuje radni vijek printera. Isto tako, preventivnim servisima kontinuirano se održava visoka kvaliteta otiska i pravilno funkcioniranje printera.

Popravljamo sljedeće printere

Provodi se kompletno čišćenje štampača u koje spada

Servis laserskih pisača

S obzirom na tehnologiju ispisa laserskih uređaja, neophodno je održavanje samih uređaja ili čišćenje pisača radi kvalitetnijeg budućeg ispisa a i produženja vijeka trajanja samog uređaja.

Vrlo je važno da su klimatski uvjeti stabilni u prostorijama u kojima se nalaze laserski pisači, jer taj parametar izravno utječe na rad istog. Tu treba posebno naglasiti izbjegavanje naglih temperaturnih promjena.

Sustav servisiranja i održavanja laserskih pisača ovisi o želji korisnika koliko pouzdan uređaj želi imati.