Servis IT opreme

SERVIS I ODRŽAVANJE IT OPREME (računala, prijenosna računala, monitori, printeri…)

Danas su računala, printeri i ostala IT oprema postala bitan dio naše svakodnevice, a njihov djelomičan rad ili kvar mogu nas dovesti u neugodnu poziciju i izazvati popriličan stres. Već ste zaboravili kako radi ispravno računalo.
Naš servis uštedjet će vam i vrijeme i novac. Obavit ćemo za vas brzu dijagnostiku, zamijeniti neispravne komponente, očistiti viruse i prašinu, te sve skupa optimizirati i ubrzati. Vaše starije računalo može raditi isto kao kad je bilo novo.

Ako niste u mogućnosti dostaviti nam računalo na servis, nudimo uslugu preuzimanja, a nakon servisa, vraćanje, i spajanja računala u Vašem domu.

Kod nas uz računala možete servisirati svoje printere i monitore te izvršiti i nadogradnju računala uz naše besplatne savjete oko izbora komponenti za nadogradnju.

Isto tako za Vas sastavljamo nova računala iz biranih komponenti koje će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe uz što manje izdatke za opremu. Zašto kupovati računalo od 5000 kn ako Vaše potrebe zadovoljava i ono s dvostruko nižom cijenom. Sastavljamo računala u dogovoru s Vama i u skladu s Vašim potrebama.

Usluge servisa

Naš servis nudi brzu dijagnostiku i popravak računala, monitora te printera. Zamjena dijelova, čišćenje, slaganje konfiguracija i savjetovanje – sve što vam je potrebno za optimalnu funkcionalnost vaših uređaja.

Servis prijenosnih i stolnih računala

Servis monitora

Servis printera