Najam opreme na leasing

Jednostavno unajmite kompletnu opremu za Vaš ured!

Financiranje IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma. Minimalna ukupna vrijednost unajmljene opreme je 500,00 € + PDV. Minimalna vrijednost opreme dobiva se zbrajanjem svih uređaja u najmu. U suradnji s tvrtkom GRENKE Hrvatska nudimo usluge najma ispisnih uređaja i IT opreme, prilagođene Vašim poslovnim potrebama i zahtjevima. Malim i srednjim poduzetnicima omogućujemo najam potrebne opreme na jednostavan način, umjesto njene kupnje i vezivanja dragocjenog kapitala u opremu. Procedura je vrlo jednostavna, bez papirologije, učešća i pologa, bez dodatnih troškova obrade. Period najma određujete sami (12, 15, 18, 24 ili 36 mjeseci), a Vaš zahtjev će biti obrađen u roku 24 sata.

Pogodnosti

Financiranje opreme niske vrijednosti (već od 500,00 €).

Brza obrada i bez dodatne dokumentacije za d.o.o. klijenta (odobrenje financiranja do 50.000,00 € u roku od 4 sata i isporuka opreme isti dan po primitku zahtjeva za financiranje, iznosi od 50.000,00 € u roku od 3-5 dana). Nije potrebno osiguranje predmeta najma! Bez učešća! Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u EUR!

Popis dokumentacije koju tražimo od obrtnika (dohodaša) jer nemamo javno dostupne financijske izvještaje

Prednosti operativnog najma opreme

Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak. Ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke. Bez učešća u financiranju. Bez dostavljanja dokumentacije. Fiksne najamnine u HRK za cijelo vrijeme trajanja ugovora, (bez valutnog rizika). Plaćanje najamnina mjesečno ili kvartalno. Zaprimanje zahtijeva i odobrenje u istom danu. Trajanje najma od 12 do 60 mjeseci. Isporuka odmah po odobrenju i potpisivanju ugovora.

Primjer kalkulacije

Nabavna vrijednost opreme (npr., računala, prijenosna računala, serveri, softver, printeri…) = 3.318,07 € + PDV

Trajanje najma, najamnina bez PDV-a:

12 mjeseci = 308,97 € /mj

15 mjeseci = 255,69 € /mj

18 mjeseci = 209,46 € /mj

24 mjeseci = 162,55 € /mj

36 mjeseci = 111,58 € /mj

U ovisnosti o specifikacijama predmeta najma i bonitetu najmoprimca, GRENKE zadržava pravo prilagoditi trajanje najma.

Model izračuna

Najamnine se mogu razlikovati ovisno o kreditnoj sposobnosti. Stoga nam je za kreiranje individualne ponude za najam potrebno više informacija. Slanje upita za najam ne povlači nikakve troškove za sobom.

Kako funkcionira cijeli proces?

Pošaljete nam upit za operativni leasing (najam) na prodaja@kupikupi.eu. U upitu su potrebne informacije koju vrstu informatičke opreme trebate ili odaberite opremu na našoj Internet trgovini.

Na temelju tih informaciju naš tim izrađuje neobvezujuću ponudu za Vas te se ista po potrebi korigira i prilagođava Vama. Naše ljubazno osoblje poslat će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2 h za iznose do 19.908,42 € (neto).

Trošak obrade je 0,00 EUR za iznose do 4.645,29 € neto!

Ako je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate opremu odmah ili Vam mi organiziramo dostavu.

Nemojte vezati dragocjeni kapital u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!